spinning-2023-3

Spinning in Heerhugowaard

Zin in een sportieve uitdaging? Kom dan langs bij A.S. Family Fitness Center voor spinning in Heerhugowaard. Op opzwepende muziek train jij allerlei spieren, je conditie en je uithoudingsvermogen. Je verbranding gaat razendsnel! Wij beschikken over maar liefst 30 professionele spinningfietsen en onze 5 instructeurs bieden de spinningles de hele week door aan.

Geen standaard spinningles

Spinning bij A.S. Family Fitness Center is niet zomaar spinning. Bij ons geen sprake van een standaard methode of een instructiefilmpje zonder docent. Wij hebben 5 enthousiaste, ervaren instructeurs die allemaal een eigen manier van lesgeven hebben. Past de ene instructeur niet helemaal bij jou geprefereerde manier van leren, dan heb je dus nog 4 andere opties. De lessen zijn dan ook volledig freestyle, wat ze een stuk leuker en uitdagender om te volgen maakt. Elke spinningtraining is weer net een beetje anders dan de andere. Dat is pas optimaal sportplezier!

Altijd een goed moment

Als je op het lesrooster kijkt, zul je zien dat er aardig wat tijdstippen zijn waaraan je kan deelnemen voor een spinningles. Sterker nog: je hebt de keuze uit maar liefst 15 verschillende lesuren. Of je nu dus liever ’s ochtends of ’s middags, in het weekend of doordeweeks sport: er zit altijd wel een moment tussen waarop jij mee kunt doen met onze spinninglessen. Wat voor reden heb je om thuis te blijven? Je kunt deelnemen met een abonnement of een speciale strippenkaart voor spinning. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie.

Maak kennis met A.S. Family Fitness Center door een gratis proefles aan te vragen. Dit kan via tel. 072 – 574 4369 of het online contactformulier. Nog vragen die je wilt stellen? Dat kan ook via deze contactgegevens. Wij staan je graag te woord en hopen dat jij je snel aansluit bij onze sportschool in Heerhugowaard voor fitness, spinning en meer!