Kickboksen: een fantastische sportvorm

Leren kickboksen in Heerhugowaard? A.S. Family Fitness Center is de perfecte plek voor een kickbokstraining. Onze instructeurs zijn zeer ervaren in deze sport en maken het voor iedereen een plezier om bezig te zijn met kickboxing. Van de meest onervaren sporter tot professionele kickboxers: alle mensen zijn bij ons van harte welkom.

De voordelen van kickboksen

Kickboksen is zo veel meer dan gewoon een vechtsport. Er zitten ontzettend veel voordelen aan leren kickboksen die niets te maken hebben met vechten. Natuurlijk is er het fysieke nut van meer spierkracht, een goede conditie en de juiste techniek. Maar ook mentaal levert kickboksen heel veel op. Denk bijvoorbeeld aan een verhoogde discipline, doorzettingsvermogen, respect (voor jezelf en voor elkaar), meer zelfvertrouwen… Ook is het een manier om stress en energie kwijt te raken.

Juist vanwege deze voordelen is kickboksen voor iedereen toegankelijk. Van jonge kinderen tot senioren. Van beginners tot doorwinterde sporters. Zowel mannen als vrouwen. Niemand die geen baat heeft bij een kickbokstraining!

Kickbokstraining voor iedereen

A.S. Family Fitness Center is oorspronkelijk begonnen als kickboksschool. Al sinds 1983 houden wij ons bezig met deze fantastische sport. Kom je bij ons kickboksen, dan ben je dus verzekerd van deskundige instructie van een ervaren docent. Zo krijg jij de sport echt goed onder de knie. En natuurlijk staat sportplezier net zo hoog in het vaandel als de juiste techniek. Ervaren, zelfs professionele kickboksers kunnen eveneens bij ons terecht voor extra instructie of personal training. Kortom: iedereen is welkom. De lessen volgen kan al vanaf 8 jaar.

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor een gratis proefles en kom het plezier van kickboksen zelf ervaren! Dit kan door te bellen naar 072 – 574 4369 of via het online contactformulier. Langs deze wegen kun je natuurlijk ook meer informatie opvragen. We zien je graag verschijnen bij een van de kickbox-lessen te Heerhugowaard!

* Het is absoluut niet toegestaan geleerde technieken buiten het sportcentrum te gebruiken. Bij signalering van misbruik zullen er gepaste maatregelen worden getroffen.