Fitness Begeleiding bij AS Family Fitness Center: Jouw Weg naar Optimaal Welzijn!

Bij AS Family Fitness Center begrijpen we dat fitness veel meer is dan alleen fysieke activiteit. Het is een reis naar een algemeen gevoel van fitheid, welzijn en het bereiken van persoonlijke doelen. Daarom bieden wij niet alleen state-of-the-art faciliteiten, maar ook deskundige fitnessbegeleiding om je te helpen bij elke stap van je fitnessreis.

Wat kun je verwachten van onze Fitness Begeleiding?

1. Persoonlijk Trainingsschema: Onze fitnessinstructeurs staan klaar om je te begeleiden bij het opstellen van een persoonlijk trainingsschema. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon je algemene conditie wilt verbeteren, we passen het schema aan op jouw specifieke doelen.

2. Deskundige Begeleiding: Onze instructeurs hebben de kennis en ervaring om je te begeleiden bij elke oefening. Of je nu nieuw bent in de fitnesswereld of een doorgewinterde sporter bent, we zorgen ervoor dat je de juiste technieken gebruikt en je workouts effectief en veilig zijn.

3. Voedingsadvies: Goede voeding is essentieel voor het behalen van fitnessdoelen. Daarom bieden we voedingsadvies aan, met de hulp van onze voedingsconsulenten. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon gezonder wilt eten, De fitness begeleiding staat klaar om je te begeleiden.

Inbegrepen in je Abonnement

Wat het nog beter maakt, is dat al deze begeleiding is inbegrepen in je abonnement bij AS Family Fitness Center. We geloven dat iedereen recht heeft op de beste ondersteuning bij het behalen van zijn of haar fitnessdoelen, zonder extra kosten.

Hoe Krijg je Toegang tot Begeleiding?

1. Maak een Afspraak: Plan een afspraak met een van onze fitnessinstructeurs. Vertel hen over je doelen, ervaring en eventuele specifieke behoeften.

2. Ontvang je Persoonlijk Schema: Op basis van je consultatie zal de instructeur een aangepast trainingsschema voor je opstellen.

3. Voedingsadvies: Wil je ook voedingsadvies? Maak dan een afspraak bij de balie. Onze fitnessinstructeurs zijn opgeleid en zijn descundigen in voedings advies geven.

4. Begin je Fitnessreis: Nu ben je klaar om van start te gaan. Onze instructeurs zijn er om je te ondersteunen, vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat elke stap van je reis lonend is.

Samen Op Weg naar Succes!

Of je nu net begint aan je fitnessreis of al een doorgewinterde sporter bent, bij AS Family Fitness Center streven we ernaar om je de beste ondersteuning te bieden. Samen werken we aan het bereiken van jouw fitnessdoelen en het bevorderen van een gezondere levensstijl.

Neem vandaag nog contact met ons op en begin jouw reis naar optimaal welzijn!

Fitnessinstructeurs

Fitness begeleiding

Thijmen van Kampen

Allround fitnessinstructeur, AS Crosstraining

Fitness begeleiding

Nicola van Roode

Bar/Baliemedewerker, Receptie, Fitnessinstructeur, Instructrice: Spinning, circuit en PowerPump

Fitness begeleiding

Jens Wiegers

Fitnessinstructeur, AS Crosstraining en personal trainer

Fitness begeleiding

Tim Limmen

Fitnessinstructeur

Fitness Begeleiding

Maandag
09.00-12.00 uurNicola
20.45-22.00 uurNicola
Dinsdag
09.00-11.30 uurNicolaCircuit 10.00-10.55 uur
18.30-22.00Jens
Woensdag
19.30-22.00ThijmenCrossFit 19.30-20.30 uur
Donderdag
8.00-12.00NicolaBalie&Fitness
18.30-22.00NicolaSpin+circuit 19.00-21.00 uur
Vrijdag
09.00-12.00 Mitchel
18.00-21.00JensCrossFit 19.30-20.30
Zaterdag
10.00-14.00Jens
Zondag
10.00-14.00Tim