Ontdek Circuit Fitness: Gezellig, Functioneel en In Groepsverband!

Bij AS Family Fitness Center hebben we de perfecte combinatie gevonden: Circuit Fitness. Het is niet alleen leuk en gezellig, maar ook uiterst functioneel. In onze speciaal ingerichte circuit-ruimte komt de groep samen voor een dynamische workout waarin kracht, conditie en lenigheid samenkomen.

Wat maakt Circuit Fitness speciaal?

1. Gezelligheid in Groepsverband: Samen sporten is niet alleen effectief, maar ook leuk! In Circuit Fitness geniet je van de positieve energie van de groep terwijl je werkt aan je persoonlijke doelen.

2. Functionele Work-out: Functionaliteit staat centraal. Onze instructeurs ontwerpen parcoursen waarin verschillende oefeningen zijn opgenomen voor diverse doelstellingen. Denk aan het combineren van kracht, conditie en lenigheid voor een complete work-out.

3. Specifieke 50+ Lessen: We begrijpen dat elke levensfase uniek is. Daarom bieden we specifieke Circuit Fitness lessen aan voor onze 50+ leden. Het is nooit te laat om te genieten van een actieve en gezonde levensstijl.

Voor Wie is het?

Circuit Fitness is toegankelijk voor alle fitnessniveaus. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of net begint, onze instructeurs passen de intensiteit aan, zodat iedereen kan deelnemen op zijn of haar eigen tempo.

 Ervaar het Zelf!

Benieuwd naar Circuit Fitness? Kom langs voor een proefles en ontdek de unieke combinatie van gezelligheid, functionaliteit en groepsdynamiek. Onze instructeurs staan klaar om je te begeleiden naar een fittere en energiekere jij.

Wanneer en Waar?

Bekijk ons lesrooster voor de tijden van de Circuit Fitness-les. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze energieke en gezellige fitnesscommunity.

Samen Fit, Samen Sterk!

Bij AS Family Fitness Center geloven we in de kracht van samen sporten. Kom langs, doe mee en ontdek hoe Circuit Fitness jou kan helpen je fitnessdoelen te bereiken. Tot snel!