yogapilates-2023-1

Yoga: Vinyasa Flow – Verbind Adem met Beweging

Bij AS Family Fitness Center nemen we je mee in de vloeiende bewegingen van Yoga: Vinyasa Flow. Deze les draait om de harmonieuze verbinding van ademhaling en beweging, waarbij elke houding elegant in de volgende overvloeit. Laat je meevoeren door de stroom van energie en ervaar de balans tussen kracht, flexibiliteit en innerlijke rust.

Wat maakt Vinyasa Flow zo bijzonder?

1. Dynamische Sequenties: Vinyasa Flow wordt gekenmerkt door dynamische en continue sequenties van houdingen. De ademhaling leidt elke beweging, waardoor een meditatieve flow ontstaat.

2. Kracht en Flexibiliteit: De vloeiende bewegingen helpen niet alleen bij het opbouwen van kracht, maar bevorderen ook de flexibiliteit van het lichaam. Je zult merken dat elke flow een balans tussen inspanning en ontspanning creëert.

3. Mindful Ademen: De nadruk ligt op mindful ademen. Elke inademing en uitademing synchroniseert met een specifieke beweging, wat helpt bij het verankeren van je aandacht in het huidige moment.

Praktische Tips voor je Vinyasa Flow-sessie:

Comfortabele Kleding: Draag comfortabele kleding waarin je vrij kunt bewegen.
Eigen Yogamat: Neem bij voorkeur je eigen yogamat mee voor een persoonlijke ervaring.
Hydratatie: Zorg voor voldoende hydratatie voor en na de les om je lichaam te ondersteunen.

Voor Wie is het?

Vinyasa Flow is geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderde yogi’s. Onze instructeurs passen de intensiteit aan, zodat iedereen kan genieten van de stromende harmonie van deze yogavorm.

Wanneer en Waar?

Bekijk ons lesrooster voor de tijden van Yoga: Vinyasa Flow. Kom langs en laat je meevoeren door de vloeiende bewegingen van deze dynamische en verfrissende yogales.

Stap in de Flow van Yoga!

Laat de stroom van Yoga: Vinyasa Flow je leiden naar een dieper bewustzijn en een sterker, flexibeler lichaam. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op de mat voor een inspirerende yogasessie.