Optimaliseer je Kickbokspassie met Personal Training

Bij AS Family Fitness Center geloven we dat jouw fitnessreis persoonlijk en op maat moet zijn. Daarom introduceren we met trots onze Personal Training kickboksen, waar passie en begeleiding samenkomen voor een kick-ass ervaring!

Wat maakt Personal Training Kickboksen zo uniek?

1. Individuele Aandacht: Onze ervaren kickbokstrainers richten zich volledig op jou. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een gevorderde vechtsporter die zijn technieken wil verfijnen, elke sessie is aangepast aan jouw behoeften.

2. Techniek en Precisie: Kickboksen draait niet alleen om kracht, maar ook om techniek. Onze trainers zijn experts in het onderwijzen van de juiste technieken, zodat je niet alleen sterker wordt, maar ook je vaardigheden aanscherpt.

3. Motivatie en Uitdaging: Kickboksen is een intense workout, en onze trainers zorgen ervoor dat elke sessie uitdagend en boeiend is. Verleg je grenzen terwijl je werkt aan je conditie, kracht en flexibiliteit.

Voor Wie is het Geschikt?

Beginners: Heb je nog nooit een bokshandschoen aangeraakt? Geen probleem! Onze trainers begeleiden je stap voor stap en zorgen ervoor dat je comfortabel en zelfverzekerd wordt in de basisvaardigheden van het kickboksen.

Gevorderden: Ben je al bekend met de kicks en punches? Onze trainers passen de training aan op jouw niveau en helpen je om je technieken te verfijnen en naar een hoger niveau te tillen.

Waar en Wanneer?

Onze Personal Training kickboksen-sessies zijn beschikbaar op flexibele uren, aangepast aan jouw agenda. Of je nu ’s ochtends een energieboost wilt of ’s avonds wilt ontstressen, we hebben de perfecte tijd voor jou.

Klaar om jouw kickbokspassie naar nieuwe hoogten te brengen? Neem contact met ons op en ontdek hoe onze Personal Training jou kan helpen je doelen te bereiken en je innerlijke strijder te ontketenen!

Trainers

P.T. Kickboksen

Jorne Wijnker

Kickboksen, Kickboksconditietraining, Fit & Fight, Fitness, Personal Trainer

P.T. Kickboksen

Steff van der Meer

Kickboksen, Weerbaarheid, Trainer & Coach Wedstrijdteam, personal trainer.

P.T. Kickboksen

Nick Kooijman

Kickboksen, Jeugd kickboksen, Personal trainer.

P.T. Kickboksen

George Atanasov

Kickboksen, Jeugd kickboksen, Personal trainer.