Kickboks Instructeur.
(Kickboks en Kickboks Jeugd, Kickboks wedstrijdteam coach).

Opleidingen:
SKMO Kickboksleraar A
SKMO Kickboksleraar Jeugd
Post HBO Agressiehantering (Train The Trainer)
Post HBO Trainer Weerbaarheid
HBO Sociaal Pedagogisch Hulpverlener

Vanaf 2000 ben ik begonnen met kickboksen bij AS Family Fitness Center / Kyo Thai.

Helaas moest ik na 1,5 jaar – net op het moment dat ik wedstrijdklaar was – opgeven vanwege een zware blessure. Gelukkig door de juiste begeleiding en ondersteuning van Rob heb ik me in 1 jaar weer terug weten te trainen en kon ik toch zo af en toe een toch een partij vechten in de ring.

In 2008 ging ik mee trainen met Team Perfect o.l.v. Ernesto Hoost. De lessen waren altijd leerzaam, doordacht en zwaar. Op kickboksgebied heb ik zeer veel van hem opgestoken. In 2008 heb ik mijn SKMO diploma voor erkend kickbokstrainer gehaald, zodat ik ook de aankomende (wedstrijd) kickboksers op een nog betere manier kan trainen en begeleiden.

Naast mijn kickboks ervaring in Nederland heb ik ook mijn jongensdroom werkelijk weten te maken, door meerdere jaren te trainen Thailand.

Langzamerhand kwam mijn blessure weer terug en moest ik mijn toekomst plannen omgooien en ben ik me meer gaan richten op het lesgeven. Naast Kickboksconditietraining geef ik ook kickbokslessen voor wedstrijd/ gevorderde/ beginners en jeugdgroepen. Ook geef ik workshops en kickboksseminars op diverse scholen.

Mijn motto ”Kickboks draait om discipline, respect en een goede/ leuke teamsfeer”