Personal training: 1-op-1 sportbegeleiding

Heb je een stok achter de deur nodig? Lukt het je maar niet om nét die laatste kilo’s kwijt te raken of extra spieren te kweken? Wil je simpelweg wat meer begeleiding bij het behalen van je sportieve doelen? Dan zit je goed bij A.S. Family Fitness Center. Onze specialisten staan klaar om jou te helpen met doelgerichte, individuele en vakkundige personal training in Heerhugowaard!

Waarom een personal trainer?

Er zitten veel voordelen aan de hulp van een persoonlijke trainer. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je moeite hebt met het behalen van een bepaalde doelstelling: een streefgewicht behalen, een nieuw record bereiken, bepaalde technieken onder de knie krijgen… Of wellicht wil je simpelweg je (professionele) vaardigheden op peil houden. Dan kan het fijn zijn als iemand met verstand van zaken je een steuntje in de rug geeft. Je vertelt wat de beste manier is en je ook niet laat opgeven. Samen sta je sterker!

Behaal jouw sportieve doel!

Ons team bestaat uit enthousiaste instructeurs met veel ervaring en hart voor hun sport. Allemaal zijn ze toegewijd aan jou je sportieve doel helpen behalen. Dat gaat precies op de manier zoals jij dat wilt, of dit nu om de twee weken slechts een uurtje of meerdere malen per week is. Dat is per slot van rekening de essentie van personal training: dat het helemaal op jou is afgestemd.

Hier hoeft overigens geen schrikbarend prijskaartje te hangen. Wat voor een personal trainer de prijzen zijn, is maar net afhankelijk van jouw individuele traject. Hoe vaak wil je begeleiding en hoe intensief? Om wat voor doel gaat het? Natuurlijk zullen wij van tevoren alles met je bespreken en je op de hoogte stellen van de kosten.

Personal trainer gezocht? Neem contact op met A.S. Family Fitness Center in Heerhugowaard door te bellen naar 072 – 574 4369 of door een bericht achter te laten en wij helpen je verder. Aan de hand van een persoonlijk intakegesprek kijken wij graag hoe wij jou van dienst kunnen zijn. Binnen no time ben jij waar je wilt zijn!

Personal training bij AS Family Fitness Center wordt verzorgd door Rob Pardoel, Jorne Wijnker en Cas Nan. Zij zijn de specialisten op het gebied van gezondheidsmanagement.

rob

Rob Pardoel

Eigenaar, Personal Trainer, Kickboksen, Trainer & Coach Wedstrijdteam, Spinning

jorne

Jorne Wijnker

Kickboksen, Kickboksconditietraining, Fit & Fight, Fitness, Personal Trainer