bodyshape-2023-3

Ontdek BodyShape: Dansend in Shape!

Bij AS Family Fitness Center hebben we de perfecte workout voor jou – BodyShape! Als je van dansen houdt, maar de complexe choreografie van bijvoorbeeld Zumba een tikkeltje uitdagend vindt, dan is BodyShape precies wat je zoekt. Het is een leuke en effectieve manier om je lichaam in vorm te brengen, zonder de danspasjes te ingewikkeld te maken.

Wat kun je verwachten?

1. Warming Up met Energieke Aerobics: Begin de les met 10 tot 20 minuten aan energieke, maar low-impact aerobics (dans) oefeningen. Verhoog je hartslag en maak je lichaam klaar voor de uitdagingen die komen gaan.

2. Shape Gedeelte voor Kracht en Souplesse: Schakel vervolgens over naar het Shape-gedeelte, waar zowel staande als liggende (kracht) oefeningen worden uitgevoerd. Versterk en maak je spieren soepeler met behulp van steps, elastieken, dumbells of barbells.

3. Focus op Core en Buikspieren: Het laatste kwartier staat in het teken van de buikspieren en core oefeningen. Werk aan het versterken van je kernspieren voor een stevigere en gedefinieerde middensectie.

4. Afsluiting met Stretch en Cooling Down: Sluit de les af met rustgevende stretch oefeningen en een cooling-down. Dit helpt je spieren te ontspannen en bevordert flexibiliteit.

Voor Wie is het?

BodyShape is geschikt voor iedereen die van dansen houdt en op zoek is naar een gevarieerde workout om het lichaam in vorm te brengen. Het maakt niet uit of je een beginner bent of al wat ervaring hebt – onze instructeurs passen de oefeningen aan op verschillende niveaus.

Ervaar het Zelf!

Benieuwd naar BodyShape? Kom langs voor een proefles en ontdek hoe deze energieke workout jou kan helpen je fitnessdoelen te bereiken. Dans, shape en geniet van elke beweging!

Wanneer en Waar?

Bekijk ons lesrooster voor de tijden van de BodyShape-les. We zien je graag op de dansvloer!

Dans je Fit!

Laat de muziek je leiden en dans je fit met BodyShape bij AS Family Fitness Center. Kom langs en ervaar de perfecte combinatie van plezier en vormgeving.

Tot snel!