yogapilates-2023-3

Yoga: Relax & Recharge – Een Moment van Zachtheid en Ontspanning

Bij AS Family Fitness Center nodigen we je uit voor een speciaal moment van rust en ontspanning met onze Yoga: Relax & Recharge les. In deze sessie leggen we de nadruk op het vinden van innerlijke kalmte en het opladen van zowel lichaam als geest.

Wat kun je verwachten?

1. Zachte Spierversterking en Soepelheid: De les begint op een dynamische manier, waarbij houdingen vloeiend in elkaar overgaan. We werken aan spierversterking en soepelheid, met de ademhaling als leidraad.

2. Verkenning van Grenzen: Na de dynamische start verkennen we grenzen door houdingen langer vast te houden. Dit geeft niet alleen fysieke voordelen, maar helpt ook bij het vergroten van concentratie en bewustzijn.

3. Diepe Ontspanningsoefening: Elke les sluiten we af met een ontspanningsoefening. Hier krijgt lichaam en geest de tijd om spanning en stress los te laten, en de positieve effecten van de yogahoudingen te absorberen.

Praktische Tips voor je Eerste Yogales:

Kleding en Uitrusting: Draag comfortabele kleding en kom op blote voeten. Breng bij voorkeur je eigen yogamat mee, maar er zijn ook matten beschikbaar.

Eet&Drink tips: Vermijd zware maaltijden voor de les. Het is ideaal om ongeveer 2 uur van tevoren iets lichts te eten. Na de les is hydratatie belangrijk, dus zorg ervoor dat je genoeg water of kruidenthee drinkt.

Voor Wie is het?

Yoga: Relax & Recharge is geschikt voor zowel beginners als ervaren yogi’s. Iedereen is welkom om de weldaad van ontspanning en vernieuwing te ervaren.

Wanneer en Waar?

Bekijk ons lesrooster voor de tijden van Yoga: Relax & Recharge. Kom langs en maak van je zondag een kalme en verfrissende start.

Laat Yoga je Zondag Verlichten!

Kom tot rust, laad op en omarm de harmonie van Yoga: Relax & Recharge. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op de mat voor een moment van innerlijke vrede.