Allround fitnessinstructeur, Gewichtsconsulent, Personal Trainer

(Fitness Instructeur, Circuit, Bootcamp en Buikspierkwartier).

Opleidingen:
Fitnesstrainer A / B Fit-Vak
CrossFit Level-1

Al heel mijn leven ben ik actief bezig, maar mijn sportfascinatie begon pas echt op mijn 15é.

Ik ben begonnen met fitness en later over gegaan op CrossFit.

Op mijn 18é besloot ik om van mijn hobby mijn beroep te maken en heb ik mijn Fit-vak diploma’s gehaald. Sindsdien heb ik op meerdere locaties en bij verschillende sportcentra’s lesgegeven, inclusief het buitenland, wat mij assertief en creatief maakt.

Elke les zal bij mij een nieuwe uitdaging zijn om, op een veilige en leuke manier, je grenzen opnieuw te vinden en te verleggen.

Mijn motto ”Zeggen “ik kan het niet’ is jezelf ontzeggen van de kans het te leren”