Lotus

Yoga en pilates: flexibiliteit, kracht en balans

Werken aan je flexibiliteit, kracht en balans? Schrijf je dan in voor pilates of yoga in Heerhugowaard bij pilates- en yogaschool A.S. Family Fitness Center. Onze ervaren en enthousiaste instructeurs staan de hele week voor je klaar. De lessen zijn voor iedereen geschikt, ongeacht niveau of ervaring, en geven jou de nodige inspanning én ontspanning.

Yogales

Yoga is voor iedereen. Ook als je het nog nooit gedaan hebt of wanneer je het idee hebt dat het misschien te zweverig is. Er zijn namelijk verschillende soorten yoga. Heb je behoefte aan wat meer ontspanning en rust, kies dan voor onze Easy Yoga – bij uitstek geschikt als yoga voor beginners. Mag het wat actiever, dan is Power Yoga de ideale keuze.

Bovendien is het mooie van yoga dat je alles gewoon op je eigen manier en tempo doet. De houdingen zijn niet te intensief en makkelijk aan te passen naar je eigen kunnen. Ook wordt er bij elke yogales aandacht besteed aan bewustzijn, spierversterking, concentratie, balans en meer. Dat maakt yoga voor ieder niveau toegankelijk!

Aerial Yoga

Eens in de zoveel tijd kun je hier bij A.S. Family Fitness Center meedoen met een bijzondere les Aerial Yoga. Hierbij hang je in een hangmat terwijl je houdingen aanneemt, wat zorgt voor uitdaging en vrijheid. Houd onze website en Facebook in de gaten om op de hoogte te blijven!

Pilatesles

Wil je de focus wat meer leggen op kracht en controle in plaats van balans en flexibiliteit, dan is pilates nog beter geschikt voor jou dan yoga. Je zult veel werken aan kracht- en spieropbouw voor een sterk en soepel lichaam. Het is echter niet zomaar een krachttraining; je zult bewust en met aandacht aan de slag gaan, zodat de nadruk komt te liggen op een goede beheersing en houding.

Balance

Bij Balance komen alle elementen van yoga en pilates eigenlijk samen. Balans, flexibiliteit, meditatie. Inspannen én ontspannen. Nieuwsgierig, neem dan gerust contact op om meer te weten te komen. Je bent van harte welkom voor een proefles.

Interesse in yoga of pilates in Heerhugowaard bij A.S. Family Fitness Center? Meld je aan voor een gratis proefles of maak direct gebruik van een van onze abonnementen. Je bereikt ons, ook voor meer informatie, via tel. 072 – 574 4369 of het online contactformulier.