Thessa Schut

.
Allround Instructrice.
(Pilates, PowerYoga, Aerial Yoga, Spinning, BodyShape en PowerPump).

Opleidingen:
Perfect Pilates 1 & 2
Polestar Pilates Course for runners and bikers
Iyengar Yoga Teacher Yogamodus

Ik werk al sinds 2011 bij AS Family Fitness Center.

In mijn jeugd deed ik aan turnen, dansen en paardrijden. De liefde voor bewegen zat er, mede door mijn sportieve familie al vroeg in.

Bij AS Family Fitness Center ben ik in aanraking gekomen met Pilates. Geïnspireerd door deze manier van lichaamsbeweging heb ik mij verder ontwikkeld tot Pilates Instructrice. Pilates is mijn basis. Ik zeg altijd tegen de andere; “Pilates is de perfecte basis voor iedere vorm van lichaamsbeweging”.

Naast Pilates geef ik verschillende andere groepslessen. Tijdens deze lessen zie ik het als uitdaging om mensen te helpen om zich bewust te worden van hun kunnen. Mede door Pilates heb ik ervaren dat mensen zich vaak (veel) concentreren op wat zij niet kunnen, terwijl er zoveel is dat je wel kan!
Wees heel bewust van alles wat je kan en doet. Probeer af en toe net dat stapje extra te doen, waardoor je trots op je zelf kan zijn.

Ik ben ervan overtuigd dat alle lessen die je meekrijgt in de sportschool, over doorzetten en trots zijn op jezelf, of dat nu tijdens Yoga of Spinning is, veel kunnen betekenen in je dagelijks leven. Sporten maakt je zelfverzekerd en sterk en daar help ik je graag bij!

Mijn motto ”Sporten maakt je niet alleen fysiek sterk, maar ook geestelijk!”