Prisca Jongman

.
Kickboks Jeugd Instructrice, coach en Voedingsconsulent.

Opleidingen:
Sociaal Pedogogisch Werker
Trainingsacteur
Gewichtsconsulent
Sportvoeding Adviseur

Sporten is voor mij een heerlijk middel om mijn energie in kwijt te kunnen en weer frisse energie van te krijgen.

Ik ben begonnen op jonge leeftijd met sporten bij AS Family Fitness Center. Vanaf 2006 ben ik actief gaan kickboksen. Eerst Boksconditietraining, gevolgd door sparren en ik wilde heel graag de ervaring hebben om in de ring te staan.

De omslag naar het lesgeven vind ik een mooie combinatie van zelf de sport nog beoefenen en het daarnaast geven van de jeugd lessen. Mijn visie is om door plezier en spel de kinderen vertrouwd te maken met de sport. Dat vind ik belangrijker dan dat iemand snel genoeg kan kickboksen. Stap voor stap de juiste techniek aan leren met de aandacht op weerbaarheid, zelfvertrouwen, gelijkwaardigheid en samenspel vergroten.

Naast sporten krijg ik veel energie door bezig te zijn met voeding. Ik heb mijn eigen praktijk als voedingsconsulent, met een specialisatie in sportvoeding.

In samenwerking met AS Family Fitness Center bied ik een vrijblijvend open spreekuur aan op de sportschool. Ik zet graag samen met jou de juiste koers uit naar een gezonder streefgewicht of een optimale balans in voeding en training.

Mijn motto ”Ik sta 24/7 leven! Wat ik daarvoor nodig heb? Voeding en beweging in optimale balans”