Mariska Kelders-Hartog

.
Boekhoudkundig- Administratief medewerkster en Receptioniste balie.

Opleidingen:
Belastingassistente
MEAO / secretarieel

Sinds 2013 ben ik werkzaam bij AS en zorg ik dat alle boekhoudkundige elementen goed verlopen.

Ik vind het belangrijk dat dit secuur wordt gedaan en doe dit ook met veel enthousiasme.

Sinds 2015 ben ik ook achter de balie gaan werken en kwam daardoor meer in contact met de klanten en het balie-werk. Daardoor leerde ik de sportschool weer op een andere manier kennen en kan ik op meer plekken inspringen.

Tevens vind ik het belangrijk om naast het werk ook in beweging te zijn. Yoga en hardlopen deed ik al jaren maar daar is nu ook Pilates en Fitness bijgekomen. Hierdoor is mijn conditie weer met sprongen vooruit gegaan en merk ik dit in mijn dagelijks leven terug.

Mijn motto ”Ga voor gezond oud worden”