Kickboks Jeugdlessen: Veilig, Leuk en Zelfvertrouwen Opbouwen!

Bij AS Family Fitness Center hebben we speciale kickboks jeugdlessen ontworpen, met de nadruk op veiligheid, plezier en het opbouwen van zelfvertrouwen. Ontdek de wereld van kickboksen op een gestructureerde en leuke manier, waarbij we rekening houden met verschillende leeftijdsgroepen en niveaus.

Soorten Kickboks Jeugdlessen:

1. kickboksen voor Leeftijd 7-10 jaar – Spelletjes en Zelfvertrouwen: Deze les is speciaal ontworpen voor de jongste kickboksers. We combineren spelletjes met fundamentele kickbokstechnieken om een leuke en leerzame ervaring te bieden. Het hoofddoel is het opbouwen van zelfvertrouwen en discipline.

2. kickboksen voor Leeftijd 10-15 jaar – Fundamentele Technieken: In deze les richten we ons op de basisprincipes van kickboksen, aangepast aan de leeftijdsgroep van 10-15 jaar. Leer de juiste technieken en ontwikkel een solide basis in een veilige omgeving.

3. Conditie op de Bokszak – Leeftijd 10-15 jaar: Voor degenen die graag hun conditie willen verbeteren, introduceren we een specifieke les waarbij de focus ligt op bokszaktraining. Verbeter je uithoudingsvermogen, kracht en techniek terwijl je plezier hebt.

4. Gevorderde Les (Alleen op Uitnodiging) – Leeftijd 10-15 jaar: Voor de enthousiaste en gevorderde jonge kickboksers bieden we een speciale uitnodigingsles aan. Hier kun je je vaardigheden naar een hoger niveau tillen onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Veiligheid Eerst:

Bij al onze kickboks jeugdlessen staat veiligheid voorop. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat de lessen worden aangepast aan het niveau van de deelnemers, met de nadruk op techniek en respect voor elkaar.

Wanneer en Waar?

Bekijk ons lesrooster voor de tijden van de verschillende kickboks jeugdlessen. We verwelkomen jullie graag in een veilige en ondersteunende omgeving.

Voor je eerste kickboksles

Is het belangrijk om comfortabele en geschikte kleding mee te nemen. Hier is een checklist:

1. Losse Kleding: Draag comfortabele kleding die voldoende bewegingsvrijheid biedt. Kies bij voorkeur voor een ademend materiaal om je koel te houden tijdens de training.

2. Binnen- en Buitenschoenen: Als de les zowel binnen als buiten plaatsvindt, overweeg dan om zowel geschikte binnen- als buitenschoenen mee te nemen. Zorg ervoor dat ze schoon zijn als je binnen traint. Voor de eerste paar keren zijn er kickbokshandschoenen te leen.

3. Handdoek: Een handdoek kan handig zijn om jezelf af te vegen tijdens de training, vooral als je intensief bezig bent en begint te zweten.

4. Waterfles: Zorg voor voldoende hydratatie door een waterfles mee te nemen. Het is belangrijk om gehydrateerd te blijven, vooral tijdens een fysiek inspannende activiteit zoals kickboksen.

5. Bitje (optioneel): Als je extra bescherming voor je gebit wilt, overweeg dan het dragen van een bitje. Dit kan je tanden beschermen tijdens het sparren.

6. Handwraps (optioneel): Sommige mensen geven er de voorkeur aan om handwraps te dragen om extra ondersteuning te bieden aan hun polsen en knokkels. Dit is optioneel, maar kan nuttig zijn voor extra bescherming.

Ontdek de Wereld van Kickboksen!

Kom langs voor een proefles en ontdek hoe kickboksen niet alleen fysieke vaardigheden ontwikkelt, maar ook bijdraagt aan zelfvertrouwen en discipline. We kijken ernaar uit om samen met jullie de kickbokswereld te verkennen!