ppbanner

Sportieve groepslessen voor iedereen

A.S. Family Fitness Center is een zeer diverse sportschool met maar liefst 80 groepslessen in Heerhugowaard per week! Van swingende Zumba, BodyShape of steps tot hoge intensiteit crossfit, PowerPump (onze eigen bodypump) en zelfs groepslessen fitness voor ouderen. Er is een groepsles voor iedereen – ook voor jou. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefles en ontdek het zelf!

Onze groepslessen

Met z’n allen sportief bezig zijn is een stuk leuker dan in je eentje sporten. Je wordt gestimuleerd om mee te komen en kan elkaar aansporen. Samen sta je sterker! Hier bij A.S. Family Fitness Center heb je de keuze uit welgeteld 25 verschillende sporten, waarvan wij er diverse in groepsverband geven. Denk onder meer aan het volgende:

Het maakt dus niet uit of je wilt gaan voor kracht, conditie, flexibiliteit of balans wilt werken. Wilt afvallen, je spieren wilt versterken of gewoon sportplezier wilt beleven. Onze lessen zijn voor iedereen, ongeacht niveau, ervaring of leeftijd! Zelfs voor de jeugd en voor senioren hebben wij speciale lessen, bijvoorbeeld circuittraining en masterclasses 50+.

Geen standaard trainingen

De lessen worden stuk voor stuk gegeven door ervaren instructeurs, die elk hun eigen manier van lesgeven hebben. Bovendien is er bij onze groepslessen geen sprake van een standaard methode. Elke les is volledig freestyle. Dat maakt het een stuk leuker om te volgen en te blijven volgen. Wekelijks zijn er maar liefst 80 lesuren – er zit dus altijd wel een moment tussen waarop jij aan kunt schuiven. Neem een kijkje bij het lesrooster om te zien wanneer de groepsles die jij graag wilt meemaken aan de beurt is.

Waar wacht je nog op? Ontdek écht sportplezier bij A.S. Family Fitness in Heerhugowaard! Voor meer informatie over onze groepslessen of om je meteen aan te melden kun je bellen naar 072 – 574 4369 of een bericht sturen. Zien we je snel in de sportschool?