Voedingskoers

VOEDINGSKOERS IS TERUG!

Actief voedingskoers traject:

Duur 10 weken – minimaal 8 en maximaal 10 deelnemers.
Wil jij graag actief op weg naar een gezonder gewicht? En ben je opzoek naar een combinatie van bewegen en voedingsadvies in één? Dan is dit pakket iets voor jou!
Voedingskoers en AS Family fitness hebben de handen ineen geslagen om voor jou een uniek pakket samen te stellen.
Wij bieden een interactief programma waar een combinatie gemaakt wordt van bewegen, voedingsadvies op maat, onderling informatie en ervaring uitwisselen en het wegen en meten van de voortgang die je boekt.

De eerste bijeenkomst bestaat uit voorlichting omtrent voeding. Wat is onbewerkte voeding, wat hebben we wel en niet nodig? Hoe vinden we de balans van 80% bewust gezond en 20% genieten? Hoe combineer je een druk (gezins)leven met een gezonde koers? Daarnaast maak je kennis met de circuit oefeningen.
We sluiten de eerste bijeenkomst af met een persoonlijke 0 meting. Vanuit de 0 meting krijgt je de daarop volgende weken advies omtrent voeding afgestemd op jouw mogelijkheden en jouw vragen.

De daarop volgende bijeenkomsten staat de circuittraining centraal. Aan het begin van iedere bijeenkomst is er de mogelijkheid om te wegen en meten.
Het resultaat zien van de energie die je ergens in stopt is altijd fijn en houd je gemotiveerd!
Na de derde bijeenkomst krijg je een persoonlijk dagmenu mee.
Tijdens de trainingen krijg je werkende tips en trics over het afwisselen van je weekmenu en welke producten hierin in thuis horen. En hoe je het zo in jouw week kan plannen dat het haalbaar is. We richten ons op verantwoorde en gezonde keuzes.

Aan bod komen de volgende onderwerpen:
•Hoe voorkom je het jo-jo effect.
•Welke tussendoortjes zijn geschikt.
•Hoe varieer je je ontbijt en lunch gerechten.
•Waaruit bestaat een volwaardig weekmenu.
•Hoe houdt je de balans tijdens verjaardagen, weekenden en feestdagen.

Locatie:

AS Family Fitness Center
WM Dudokweg 20
1703 DB
Heerhugowaard

Datum:

15 mei t/m 17 juli

Tijd:

19.45 tot 21.00 uur

Kosten:

Leden AS: 125 euro
Niet leden: 240 euro

Indien je nog geen lid bent van AS Family fitness, krijg je voor deze 10 weken een scherp geprijsd pakket, inclusief een onbeperkt lidmaatschapsabonnement voor 10 weken.
Naast de circuittraining kan je ook onbeperkt deelnemen aan een van de andere vele groepslessen of gebruik maken van de fitnessruimte.

Schrijf je snel in want vol = vol!