Easy Yoga

Tijdens de Easy Yogales leggen we de nadruk op ontspanning. Op een zachte manier wordt er gewerkt aan spierversterking, soepelheid, concentratie en ontspanning van lichaam en geest.

De les begint dynamisch, we laten houdingen rustig in elkaar overvloeien waarbij de ademhaling leidend is. We eindigen in stilte, waarbij we houdingen langer vasthouden en grenzen verkennen.

Elke les wordt afgesloten met een ontspanningsoefening. Lichaam en geest krijgen de tijd om spanning en stress los te laten en de werking van de verschillende houdingen in zich op te nemen.

Met Easy Yoga voelt je lichaam open en sterk, je ademhaling is onbelemmerd en je geest wordt rustig en kalm, een heerlijk begin van de zondag.

Handig om te weten voor je eerste yogales

Om te kunnen ervaren wat yoga voor jou kan betekenen heb je een aantal lessen nodig. Wees niet ongerust als je niet lenig bent of nog nooit yoga hebt gedaan.

De les is op blote voeten, draag comfortabele kleding en neem een vestje en sokken of een dekentje mee voor tijdens de ontspanning.

Neem bij voorkeur je eigen yogamat mee, deze zijn ook te verkrijgen bij de balie. Er zijn ook matten aanwezig, neem een handdoek mee wanneer je hier gebruik van wilt maken.

Eet niet te zwaar van tevoren, zodat je spijsvertering niet te veel energie vraagt tijdens de les. Ongeveer 2 uur van te voren is het beste moment om iets te eten. Drink na de les genoeg water of kruidenthee om alle afvalstoffen af te voeren.