NIEUW: BoxingYoga

BoxingYoga is een krachtige, yoga gebaseerde training voor verbetering van de lichamelijke kracht en flexibiliteit om zo een optimale gezondheid te behouden, blessures te voorkomen en de prestaties te maximaliseren.

BoxingYoga versterkt en strekt zich uit over het hele lichaam en biedt kickboksers een weloverwogen aanpak van coördinatie, lichaamsbewustzijn en de juiste houding te herkennen. Hierdoor helpt BoxingYoga ook drastisch bij het verkorten van de hersteltijd en zorgt het voor ontspanning. Dit zijn belangrijke factoren om blessures te voorkomen en het optimaliseren van een gezond lichaam en een gezonde mentaliteit.

Om je prestaties te verbeteren zul je je bij BoxingYoga richten op het benutten van het hele lichaam met de kracht van de Core en spiraalvormige dynamiek van de wervelkolom. BoxingYoga kijkt naar het hele patroon van de beweging in het bewegingsapparaat en biedt multi-stretchoefeningen.

LET OP: BoxingYoga wordt binnenkort geïntroduceerd. Houd voor meer informatie het nieuwsbericht op onze website in de gaten!