Dames Kickboksconditietraining!

Vanaf heden hebben wij kickboksconditietraining speciaal voor vrouwen!

De populairste vorm van dit moment zijn de conditionele trainingen in het kickboksen. Deze trainingen worden uitgevoerd op de bokszak. Je hebt dus geen vaste partner waarmee je samenwerkt. Vrijwel alle oefeningen worden uitgevoerd op de bokszak. De opbouw van de les kenmerkt zich door een uitgebreid warming-up programma. Loopvormen, spierversterkende oefeningen voor benen, armen en buik. Je leert diverse stoot- en traptechnieken en werkt tegelijkertijd aan coördinatie, kracht en uithoudingsvermogen. Je kunt al je negatieve energie en (werk)stress lekker botvieren op de bokszak. Het zijn leuke, pittige lessen die op muziek gegeven worden.

Iedereen kan op haar eigen niveau werken en de kans op blessures is bijna uitgesloten!

Tijd: 09:15 uur
Door: Margot

Kids/Teens Dance!

Op woensdag hebben wij lessen speciaal voor de Kids en Teens!
KidsDance (7-10 jaar) is van 17:00 tot 18:00 uur
TeensDance (11-14 jaar) is van 18:00 tot 19:00 uur

Kom langs voor een gratis proefles!

Zaterdag Kickboksconditietraining

Ook op zaterdag hebben wij Kickboksconditietraining!
Jorne geeft deze les van 11:30 tot 12:30 in de Dojo
Be there!

Welkom op onze nieuwe website!

Met trots presenteren wij onze nieuwe website! We zijn nog druk bezig met het voltooien van alle pagina’s, aanpassingen hier en daar en het plaatsen van (nieuwe) foto’s.

Note: af en toe loopt er een fotografe een les binnen om sfeerfoto’s te maken van de verschillende sporten en ruimtes. Heb je er bezwaar tegen dat je gefotografeerd wordt en eventueel op onze website komt? Meld dit dan bij de fotografe, instructeur of aan de balie.

ACTIE: 1 maand gratis sporten!

Samen sporten is niet alleen gezellig maar zorgt ook voor extra motivatie.
Om iets langer door te rennen of net die extra herhaling te maken, maar ook op financieel gebied is deze actie een fijne bijkomstigheid!

Wanneer je iemand introduceert en diegene sluit een jaarabonnement af, dan ontvang je 1 maand gratis sporten. Laat je introducé(e) bij inschrijving aangeven dat hij/zij zich via jouw inschrijft en wij zorgen voor de rest!

ACTIE: 10% korting bij Vittorio

Als lid van AS Family Fitness Center ontvang je op vertoon van je AS Card 10% korting bij Vittorio op spinningschoenen en plaatjes.

Vittorio is dé fietsspeciaalzaak en is schuin tegenover AS Family Fitness Center gevestigd aan de W.M. Dudokweg 13.